uFeel.me
Грях
Автор: yossifova,  3 февруари 2009 г. в 12:48 ч.
прочити: 132

Една любов ми отряза косите отдавна.

А днес така ме изгарят очите на мъж

И пия вино от гореща чаша – ръцете му.

Изпих го със страховете, които ме давеха.

Жадно, на едри глътки.

 

 

Една любов се стича по тялото ми.

И така ме жарят ръцете на мъж.

Младо вино, в гореща чаша –

преизподнята е пламнала.

И ми е катранено пред очите от теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me