uFeel.me
Грях
Автор: pepe_jeans`f,  8 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 476
Нечий грях аз вкусих
сладки устни от измама
в самотата тях потърсих
отмаляла в тишината.

Нечий грях аз чувствах
погледнаха ме две очи
докоснаха ме с огнен пламък
който вечно ще гори.

Нечий грях аз срещнах
един човек-това бе ти.
Греха във грях превърнах
обикнах те-сега боли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me