uFeel.me
Грях
Автор: asenov,  11 юли 2011 г. в 11:12 ч.
прочити: 205

Ветрец силует носи
далечен лик на пролетта,
по павета крачета боси
целуваме се под дъжда.

Валят думи от тъжни очи
целуват, докосват тишината
длани горещи, гръд туптяща,
крачка грешна, тръпка утешна
под ласките на луната.

Ветрец аромат носи -
далечен дъх на липа,
по павета крачета боси
танцуват две мечти в нощта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me