uFeel.me
Гробница на мъртви чувства
Автор: estrella84,  4 март 2011 г. в 21:25 ч.
прочити: 362
Гробница на мъртви чувства,
и кръст положен по средата...
Светлина от свещ в полумрака се разпръсва,
призрачни видения-бродят в тишината...

Любовта положена е в  саркофаг,
с отворени очи и посиняла...
Дяволът и той сълзи пролива в черен фрак,
мнозина  болката е надживяла...

Сълзи редуват се със смях
възлюбени- загубени мечти жалеят ...
И от смъртта не ги е толкоз страх,
отколкото без обич да живеят...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me