uFeel.me
Грешница
Автор: qka_no_opasna,  19 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 409
Не пиша,защото нямам настроение,не пиша защото всичко загубих,разбиха сърцето ми, убиха мечтите ми,погубиха целия ми живот,без думи останах,какво да напиша..Вървя и скитам се в нощта,самотна птица с отровена кръвчица,чакаща смъртта!Не получих обичта,която исках,много болеше ме от това!Защо на мен ми се случва всичко най-гадно на света??!Защо любовта е далече от мене,какво съгреших толкова,че никой мене не ще да погледне,всякаш ме няма на света!Излишна на този свят се родих,излишна в живота на всички,излишна с голямо сърце,опрощаващо греховете безлични!Причината в мене ли е,не можах да открия,на кого болка аз толкоз причиних,че със сърце разбито аз на тоз свят живея и със сълзи бликащи от моите очи..!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me