uFeel.me
Грешница
Автор: bizcocho,  10 март 2010 г. в 00:05 ч.
прочити: 664
Ще ми простиш ли грешката ми, Боже?
- че безумно много Го обичах,
- че аз Него сложих в Твойто ложе,
- че единствено във Него аз се вричах.
 
Ще ми простиш ли всякое отричане?
- от Теб, от Твоята закрила,
- сакрални, че са думите изричани
единствено пред Неговата сила.
 
Аз грешна съм и прошката не заслужавам!
- и тук сред роя от въпроси,
аз виждам Него и оставам
Мария-Магдалена, но пред Него, Боже!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me