uFeel.me
Грешка
Автор: TheRebirth,  31 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 291
Ще можеш ли някога да забравиш
всичкото нещастие което ти причиних?
Ще можеш ли някога да забравиш
за онзи вечер,за лъжите който изрекох?
От моите страхове не разбирах мили,
че ти си това което искам и това на което държа.
Мислих,че всички са измамници,
че бяха с мен заради плътта...
мислих,че и ти си като всички тях!
Раздялата беше толкова болезнена
както за теб така и за мен.
Толкова трудно ми беше онази вечер,
Не разбирах, че казвам сбогом на човека
който накара чувствата ми да се съживят.
Бях толкова объркана от всичко и от всички
болката която събирах вътре в мен
ме караше все да плача,
и да мисля за всичко което бях изживяла.
Сега разбирам,
че това са спомени който трябва да забравя.
Вече е прекалено късно за нас..
Наранихте толкова много и сега съжалявам,
трябваше да се откъсна от всичко
за да разбера,че ти беше човека за мен.
Сега дори не знам къде си и как си...
Моля се някой ден да можеш да забравиш
за грешката която ни причини толкова голяма болка,
прости ми за всичко което направих....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me