uFeel.me
Грешка
Автор: pepe_jeans`f,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 305
Ти си грешката
за която няма да си простя.
Ти накара ме да страдам
да чувствам само болка и тъга.
Прикована от своята заблуда
аз търсех нещо между нас
което да спаси душата свята
потънала в кошмарен сън сега.
Седя на стола си и пиша
раздирам листи от тъга
опитвайки се да излея всичко
кипящо в моята душа.
Проклех те вечно да си сам
разбрала че обичаш друга ти
но вярвам аз ще те забравя
макар че много ме боли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me