uFeel.me
Грешка ли беше
Автор: ^eLeNa^,  16 февруари 2012 г. в 19:55 ч.
прочити: 245
Погрешно ли разбрах тогава онзи поглед,
не ми ли каза ти със своите очи,
че аз съм твоята присъда,
че сбъднаха се вече моите мечти?!

Сама ли се излъгах, че ще те получа,
излъга ли ме Господ, че си щастие за мен?!
Напразна ли беше онази усмивка,
която в тебе предизвиках онзи ден?!

Заблуда ли бе, когато за миг си помислих,
че пътят ми не по случайност доведе ме тук?!
Грешно ли бе, че се молих за любовта ти,
без да я искам от друг?!

Погрешно ли усетих, че си чакал някоя,
някоя, която страшно прилича на мен?!
Излъгах ли съзнанието си, когато мой те усещах,
когато си мислих, че затова си роден?!          

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me