uFeel.me
Градина от камъни
Автор: BeH,  10 ноември 2008 г. в 15:04 ч.
прочити: 516

Сутрин... хладина
безбрежна тишина...
студената мъгла полепва по душата ми...


Прекрачвам спомени безброй,
лица на сенки избледняват
и изчезват в миг...
И всичко опустява...



И ще вървя...
със заключени от лед ръце,
ще изтривам кръвта от моето лице,
и сянката от сърцето ще прогоня...


Звук свисти във празнотата,
проблясва в миг и... прах!
Всеки, престъпил светлината
покайва се... за своя грях...


Да, престъпих я...
И ще вървя докрай!
Докато сам не падна в мрака...


И ще бродя аз из хаоса,
и ще намеря път,
път през тръни ще измина,
за да стигна там...
... в градината от камъни....

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me