uFeel.me
Градина-мечта
Автор: JB,  14 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 344
"Черна роза" нарича я тя
знам, че няма такова цвете...изпаднах в голяма беда
незнам как ще я намеря за да ощастливя нейната мечта..
само измислица бих могъл да и поднеса.
Но нима има нищо по-хубаво от измислените неща?
Затова реших да и покажа една "черна роза"
от моята градина - мечта...

Ето сега с тия слова поднасям ти "черна роза" с изумрудени листа дано съм успял да сбъдна твоята мечта,
обичам те любов моя единствена си на света
знам, че няма друга като теб, защото ти си "черна роза" в моята мечта.


ПП: посветено на Мирела с много любов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me