uFeel.me
Грабни ме!
Автор: raia vid,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 740
Недей да искаш
и да молиш
много ти от мен,
грабни ме,
око можеш -
както оня първи ден.
Грабни ме днес,
грабни ме утре,
грабни ме в други ден.
Твоя съм
и ти ще бъдеш
все със мен -
затуй, грабни ме
всеки божи ден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me