uFeel.me
Говориш
Автор: love,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 778
Говориш колко обич има в тебе,
и се спираш до тука,
тази обич май не е за мене,
без покана се внедрих в пролука.

Красиви думи, рядко споменаваш,
украсата, която държиш до себе си,
-бегло познаваш.
Това съм аз, открий ме в думите си...
...ще бъдеш просто изненадан...!

Градско момиче,
с дух непокорен,
обсипана с обич,
отгледана с вяра,
истинска, силна, любяща,
държи портала в сърцето отворен.
Неспирна, живееща в света отровен,
държи главата си вечно нагоре,
и гледа към някого, отдавна от сърцето отронен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me