uFeel.me
Готова да обичам
Автор: kras,  19 май 2011 г. в 15:26 ч.
прочити: 217
Готова да обичам...
бях способна...
но другите приели като грях,
останах във очите им виновна...
с това което истински желах!!!

И пазех те...
в сърцето мълчаливо...
Очите отразяват любовта...
но в твоите макар и колебливо...
докоснах я...
обвита в тишина.

Но химията...
толкоз неслучайно...
която породи онази страст...
с желанието скрито
в потайно...
НЕ ЩЕ ПРЕБОРИШ ТИ!!!
НИТО ПЪК АЗ!!!

С желанието скрито вътре в нас...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me