uFeel.me
Готов ли съм да продължа напред
Автор: qnko_pz,  14 юни 2013 г. в 08:24 ч.
прочити: 166
Влюбих се във теб и тъй ми беше хубаво,
да има със кого небето да поглеждам,
сърцето ми да бие лудо, влюбено
и мислите си с твойте да подреждам.

Навярно помниш как, с треперещи ръце,
обхождах жадно всяка част от твоето лице
и как жадувах всяка твоя ласка
да е за мен и все за мен да е ...

Обичах те! Обичам! И ще обичам!
Това, което срещнах в теб,
не ще сравня със нищо в друга!
Готов ли съм да продължа напред? 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me