uFeel.me
Гостенка
Автор: apostola,  22 ноември 2012 г. в 11:53 ч.
прочити: 280
До моята самотна стая,
пред дваж заключена врата
се спря една жена - оная,
която чакам сто лета.

И на вратата тя почука...
Звънец натисна тя дори.
А нещо топло вляво - тука,
поиска да ме изгори.

От този огън във сърцето
позната истина съзнах:
по образа й на лицето
аз новата любов познах!

Тогаз вратата й отворих
и пуснах я във моя ден.
А стаята самотна сторих
на храм - за двамата свещен.

И с тази гостенка нататък
дано живеем сто лета.
Живота може да е кратък,
но дълга да е любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me