uFeel.me
Господи, как искам пак да е щастлива
Автор: BeH,  10 ноември 2008 г. в 15:01 ч.
прочити: 343
Господи, как искам пак да е щастлива
Много пъти аз те молех,
истината Твоя аз оспорвах,
но сега бъди със мен
и дай ми сила!
Дай ми сила да забравя;
да мога да я гледам във очите,
да мога с нея да говоря;
да пресъхнат в мен сълзите!
Как искам времето да върна...
Не, по назад, отколкото си мислиш;
когато можех без свян да я прегърна...
Тогава приятелството чисто в нас искреше!
Искам пак така да е щастлива!
Пак така да я виждам да се смее;
в очите й да грее огън с нова сила,
в душата й спокойствие да тлее...
Господи, много пъти аз те молех
само този път Ти чуй ме!
Нека ново Слънце за нея да засвети,
пък мен, мен самотен в мрака остави ме...
Господи, как искам пак да е щастлива...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me