uFeel.me
Горещото в мен
Автор: sanq,  10 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 781
Върни ми усмивката нежна
със глас да се смея да мога
Върни ми душата копнежна
да мога обич на друг да даря
Върни ми сърцето горещо
отново да бие във мене
Върни ми всичко което
тъй безжалостно нявга отне ми
Върни ми тогава иди си
Не връщай се,
не мога да бъда със теб
С човека който отне ми
горещото в мен……

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me