uFeel.me
Горещо е... чак пари
Автор: mega_char,  20 юли 2010 г. в 18:00 ч.
прочити: 417

Очите ти в очите ми се взират.
Безкрайни... дълбоки като океана.
Устните ти, моите намират.
В мълчание сърцето ми остана...

Дъх във дъх и тяло в тяло...
Нежен порив...дива страст...
С теб сме като цяло,
само ирисите са в контраст.

Горещо е и пари...
Телата ни искри - в огън се превръщат.
По кожата следи остават като рани...
В танц душите се прегръщат...

Капки пот се стичат по гърба ми...
Твоят дъх ги изсушава.
Безпаметен сега умът ми...
На теб се наслаждава...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me