uFeel.me
Гордост и високомерие
Автор: jina,  3 септември 2009 г. в 08:39 ч.
прочити: 458
И не е, че не те обичах,
и не е, че за дланите ти не горях,
и не е, че болезнено те сричах
и името ти нощем не крещях,
и не, че исках да си тръгнеш
и не, че по-щастлива бях,
и не, че те прежалих и осъмнах
без вина, сълзи и страх.
И не, че някога ще ти призная,
и не че някога ти би разбрал...
Горда и високомерна съм. До крайност.
Но след теб Вселената е... само прах.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me