uFeel.me
Горда съм
Автор: tina24,  22 юли 2011 г. в 13:01 ч.
прочити: 290
Чудя се сега ако застанеш пред мен-
какво ще направя? Какво ще ти кажа?
Дали нощта в сърцето ми ще се превърне в ден,
а може и да те подмина и с гордост да те накажа!

Горда съм и такава ще бъда докрай,
но от мислите ми никога не ще изчезнеш,
аз никога няма да те забравя - знай!
И за мен една невъзможна любов ще си останеш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me