uFeel.me
Горчивият кладенец
Автор: tonia_borisova,  6 август 2011 г. в 00:54 ч.
прочити: 250


Навярно тъй е писано - да бъда

кладенец горчив на кръстопът.

Разумните упрекват ме и съдят

че друмници отбивам все от път

и в каменно око - водата скрита,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               оглеждам оглеждам образи различни все...

Додето спря се Ти - Добрият скитник

и жадно пи от моето небе!

1984г., В.Търново

Из книгата „Възлопис\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me