uFeel.me
Горчиви сълзи
Автор: AleX_LoVe,  28 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 416
Лице красиво,
изпълнено с нежност,
но усмивка не грее!
Само тъжните очи
ронят горчиви сълзи!
Очички зачервени
и безброй пролени сълзи!
Защо? Заради какво или кого?
Момичето се свива
и да плаче просто не спира!
Дума дори не продума,
а само шума от плача се чува!
Знам, че момче виновно е за това,
но за момче не си струва дори една сълза!
Не пропилявай живота си момиче!
Бъди красива и нежна като кокиче,
а не потънала в мъка и тъга,
заради едно момче, както си сега!
Не позволявай да те наранят!
Имай сили и се бори!
Животът е жесток, но обещай ми:
за момче никога повече не плачи!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me