uFeel.me
Гмурнах се в очите ти веднъж
Автор: bluedesi,  17 юни 2011 г. в 15:50 ч.
прочити: 347
Гмурнах се в очите ти веднъж -
толкова си прекрасен, че е жалко.
Силна е душата на мъжа,
щом не се страхува да е малка.
Странен си. Обичам те такъв -
с всички недостатъци загърнат.
Думите ти няма да ме спрат,
мислите ти няма да ме върнат.
В теб съм като птица без крила,
даже да се движа аз не мога.
Плавам със опънати платна -
твоите реки са като дрога.
Криеш се във крепост от тъга,
стъпките по кожата оттекват,
хлопам по невидима врата -
чакам да отвориш... всяка клетка.
Плача като мъничко дете,
моля да ме пуснеш, но не искаш.
Не! Страхът ти няма да ме спре!
Аз ще те обичам... и ще стискам
Нищото... увита в тъмнина,
галеща далечния ти образ.

Свикнах да съм истински сама.
Само не отвикнах... да съм твоя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me