uFeel.me
Глупак
Автор: Nanita,  24 февруари 2010 г. в 16:19 ч.
прочити: 169

Този дълъг ден си отива
мрачен и малко зловещ,
а мъката в мен не заспива
и чувствам се страшно студен.

Любовта ти безкрайно ограбих
и свих на юмрук
какво ли си мислих изгубен,
няма за това срок,ни период.

Душата ми празна остана,
изгубих пътя към теб/любов/
глупак бях признавам,
прости ми-залогът е моят живот

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me