uFeel.me
Глътки на закъснение
Автор: zuzara,  7 ноември 2011 г. в 16:41 ч.
прочити: 164
Сега отпивам аз от тази мъка закъсняла
и връщам спомените си назад..
Това, което трябваше, не бях го изживяла
и живота ни направи непознати.
 
Този шанс забулих в мечтите си
и нарисувах там красиво продължение.
Сега отпивам, но глътките изпити са
останали са само глътките на закъснение... 
 
 
 
24.04.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me