uFeel.me
Гатанка
Автор: CAMCOH,  5 юни 2011 г. в 19:13 ч.
прочити: 460
Слушай, имам нещо да ти кажа,
но ще го прошепна на уше;
то е нещо твърде твърде важно -
пазя го от хорски грехове.

Скрита там е цялата вселена,
началото и краят на света.
Слушай как гласът ми потреперва,
макар че те са само две слова.

Сигурно вече се сети какво.
С дъх до косите допирам се,
цялата обич си влагам едно
топло и нежно  . . . . . .  . .! 

Що е то? ;)

05.06.2011.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me