uFeel.me
Гара " Жадуване"
Автор: bizcocho,  14 септември 2009 г. в 12:55 ч.
прочити: 588

Все не идвах,
а ти... упорито ме чакаше
край един коловоз,
край ръждясали влакове...
На перона пречупен
пак подсвиркваше вятъра,
а стрелката сконфузено
се сниши край тревата...
Семафор свети червено -
задържал е надеждата,
не кашля пресипнало
токът важно по мрежата,
а небето прехапало
тъмни устни се мръщи...
Буреняса в тъги
пътят-обич за вкъщи...
Тъй отдавна ме чакаш,
а гишето студено
се гримирало с "CLOSS"
за пред мене...
Избелелият куфар
не поръча пътуване.
Изтрита от картата
бе гара "Жадуване".

(от "Огнена магия")

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me