uFeel.me
ГРЕШНА
Автор: eva1igrata,  15 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 546

Крещях и молих се, и плаках,

като просякиня прошката ти чаках,

с очи пресъхнали аз страдах,

ден след ден на колене ти падах...

-

Да, грешница съм... и признавам,

но заради теб душата си продавам,

не бих могла без тебе да живея,

с цялата си същност за теб копнея...

-

Защо наказваш ме с мълчание,

нима не виждаш моето терзание

и болката, и сляпото обичане,

и силното във тебе вричане...

-

Да, грешна съм и съжалявам,

любовта си цялата ти давам,

със твойта прошка аз ще оцелея

и за тебе само ще живея...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me