uFeel.me
ГРЕШНА
Автор: galjamin,  1 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 723

Съблечи този страх!

И обичай ме!

И нежно и диво!

Забрави този страх!

Нека чувството  в нас

е красиво!

Много болка събрахме

и нека

да потънем сред ласки и пламък.

Докосни ме -

да разкъсаме сенките

на измислени пясъчни замъци!

...ОблечИ ме във грях!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me