uFeel.me
ГРЕШКА
Автор: kremi1983,  6 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 2951

ОТИВАМ СИ И НИЩО ТИ НЕ КАЗВАШ.

ОБРЪЩАШ С БЕЗРАЗЛИЧИЕ ГЛАВА.

НИМА ТИ МОЯТА ЛЮБОВ НАКАЗВАШ?

С КАКВО ЛИ СЪМ ЗАСЛУЖИЛА ТОВА?

СЪРЦЕТО МИ КЪМ ТЕБ БЕ ПОЛЕТЯЛО,

ИЗПЪЛНЕНО С НАДЕЖДИ И МЕЧТИ.

И ВСИЧКО БЕ КРАСИВО, СВЕТЛО, БЯЛО,

КЪДЕТО И ДА ГЛЕДАХ - БЕШЕ ТИ.

НЕ ТРЯБВА ДА ВИНИШ ТИ МОЙТА ГРЕШКА -

В ТОЗИ СВЯТ БЕЗДУШЕН И СУРОВ,

ПРИ ТАЗИ САМОТА Е ТЪЙ ЧОВЕШКО,

ПРИЯТЕЛСТВО ДА СБЪРКАШ С ЛЮБОВ.

ОТИВАМ СИ, НЕ ТРЯБВА ДА ОСТАНА.

В АГОНИЯ НЕ ИСКАМ ДА ИЗТЛЕЯ.

И ТЪЙ - В СЪРЦЕТО С ЖИВА РАНА,

А НА ЛИЦЕТО С МАСКА, ЩЕ ЖИВЕЯ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me