uFeel.me
ГРАД НА ЛЮБОВТА
Автор: Lilims,  4 февруари 2010 г. в 20:08 ч.
прочити: 399


Толкова тъжно съм живяла
в този град без
любов.
Толкова  самотно съм живяла
в този град без
любов.
Студен е този град без
любов...
Някой прави любов...
Друг пише за любов...
Аз мечтая
за любов.

Не е била мечта любовта
в този град.
И звездите неонови топли
били са.
Ти поведе ме ръка за ръка
към брега
на
тази вечна река...
Направи толкова чудесен
този свят
и
романтично
запя вечерта.
Окъпан в любов заблестя
този град,
където
някой мечтае за любов,
друг
пише стихове за любов,
а ние правим
ЛЮБОВ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me