uFeel.me
ГОВОРИ МИ ЗА ЛЮБОВ
Автор: maikal_georg,  29 септември 2011 г. в 22:32 ч.
прочити: 312

 

Говори ми за любов!

Не ме жали!

Кажи ми всичко!

Как от ъгъла ще ме следиш!

Как поздрави ще пращаш!

Или тайно листче!

Глупости – прати ми SMS!

По модата сега е вече.

Или на личния

имейл адрес,

сърце  с  имотикони

изпрати ми!

 

По простичко,

ела при мен.

И погледни ме!

В  очите ти,  

кат в бездна да потъна!

С уста - пресъхнала от жар,

да не мога да преглътна.

Да ме е страх,

дори да те докосна!

Да изгаряме от страст,

възвишена

и простосмъртна!

Горещите ти длани,

да пламтят в плътта ми!

Устните ти,

да мълвят без думи!

Гърдите ти,

до мойте да издъхват!

Ей, говори ми!

Говори ми!

Морна!

За любов!

Безизходната,  кръстопътната!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me