uFeel.me
ГОРЧИВО
Автор: mmm3333,  5 април 2009 г. в 11:33 ч.
прочити: 310
Горчиво е всичко,
горчиво без ТЕБ...
Горчат ми и устните сладки - БОЛИ...
Сбогом каза ми - сладко, но сбогом!
Спря времето, спря и сърцето ми!
Прости и недей да ме съдиш - ми каза...!
Как да те съдя... като горчи и боли - като сбогом???

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me