uFeel.me
ГОРЧИВИ ИСТИНИ
Автор: fenix,  4 ноември 2012 г. в 15:52 ч.
прочити: 356
Днес времето довя горчиви истини...
и каза \"пий!\" \"На екс!\" \"Това си ти!\"
За всички чувства в мен недоизпитани,
си плащах със коктейли от сълзи...

Залъгваха сърцето хитри вещери,
омайваха го с думи, не с дела...
И аз наивно и пред враговете си
раздавах се със предана душа.

След ударите ставах все по-истинска.
По-мъдра и по-силна... но така,
след чашата със болка - непоискана,
израствах исполин... но без душа...

Горях от вън, а вътре всичко гниеше,
без теб, без любовта, без топлина.
Сърцето болката усърдно криеше,
в невидима обвито самота...

Днес пий сърце - апатия! Наздраве!
Горчиви истини с парчета от душа...
Безчувствена, от нищо не се става,
това е следствие от чашите тъга!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me