uFeel.me
ГОЛЯМА ЛУНА
Автор: idan,  5 май 2012 г. в 23:07 ч.
прочити: 191

БЕЛОСНЕЖНИ ВЕТРОВЕ
ТИХИ ЗВУКОВИ ВЪЛНИ.
КРАСИВИ ФОРМИ -
ОБИЧАНИ... ЦЕЛУВАНИ.

ЛЯТО И ПЕСЕН,
ПЕПЕРУДИ В СТОМАХА,
ИСТИНА МЕЧТАНА,
МИГАЩА ЗВЕЗДА.

АКО ИМА РАЙ,
ДОБРО УТРО ЕЛА.
КАК... ПОМНИШ ЛИ...
ЛУННА ПЪТЕКА И БРЯГ.

ПОЛЕТ КЪМ ТЕБ
УМЕРЕН... СИЛЕН.
ОТ МИНУС ДО ПЛЮС...
ВЪЗДУХА РИСУВАМ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me