uFeel.me
ГАМЕН ПО БРЕГА
Автор: zefpet,  8 септември 2011 г. в 13:18 ч.
прочити: 562

Опитах се да тичам като га̀мен по брега,

но спъваше ме шепотът на пясъчната болка.

А вятърът, окъпан от солената вода,

пребори се с вълните и се скри в рибарска лодка.

 

От лодката изригна звънка песен на деца,

целунати от слънчевите влюбени фотони.

Изгряха пак усмивките по детските лица,

в очите им се раждаха искрици милиони.

 

Във кръчмата до плажа, дремещ, старият моряк

се връщаше в съня си към любов на някой пристан.

Лулата му подскачаше в неравния си такт,

димът от нея весело и някак смешно кихна.

 

На пясъка оставих всяка болка. Изведнъж

затичах се свободен и съвсем самонадеян.

Почувствах, че отново аз съм оня влюбен мъж,

готов за тебе песен да напише и изпее. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me