uFeel.me
ГАЛАКТИЧНА ЛЮБОВ
Автор: Pobeditel,  3 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 450
Връщах се от галактика студена,
когато те открих сияеща пред мен.
Млечен път - колие на една Вселена,
със съзвездия от чувства оцветен.

Влюбен съм във космичната любов
и отново отправих се на път.
Разцепи мрака, силен порив нов
да намеря рая тук, а не отвъд.

Преминах изумен покрай нежността,
звездите й искряха с неземна красота.
Последва съзвездието на радостта,
преливащо от приказната светлина.

Попаднах в притеглянето на страстта,
избухваха звезди в заря от плам.
Наблюдавайки най-дълго верността,
имах чувството, че няма да съм сам.

Харесах си малка синя планета.
Без да губя нито миг се приземих.
Сега от обич и топлина светя.
Планетата на любовта с теб открих.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me