uFeel.me
ГЪЛЪБОВА НЕЖНОСТ
Автор: PALIBETI,  17 април 2013 г. в 15:25 ч.
прочити: 313

Обичай ме със гълъбова нежност!
Сърцето си в ръцете ми предай
и нека плувам в твоята безбрежност,
със любовта си ме изпепели до край!

И превърни ме в бяла гълъбица,
ела в гнездото ми смирен.
Оглеждай се във моята зеница,
бъди от нежността ми запленен.

И нека в цветна и омайна пролет
целувката ти нежна ме превръща.
Дори и най-далечният ти полет,
с копнеж при мене нека те завръща.


Обичай ме със гълъбова нежност,
с криле душата ми докосвай.
На любовта със дивата метежност
до сетният си дъх ме омагьосвай!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me