uFeel.me
Fur Elise...
Автор: yossifova,  9 декември 2010 г. в 01:42 ч.
прочити: 282
Очаквам Коледното чудо... На обич ми мирише...
Почуква вятърът със нокът по заскрежените ми чувства.
И грабвам молива изписан. И стържат белите ми листи.
А вън припява тишината: Fur Elise...

И Чудото пристига като струйка дим
и пали с обич думите под мойте пръсти,
и става топло, Боже мой... от мен... от теб...
от бялото на чистите ни помисли...

и ми се пише за любов... за топъл сняг,
посипал се в косите... и за пъртината в очите ни.
А във камината припуква с нежен звук
и аромат на бор и на шишарки: Fur Elise... Fur Elise...

... и чувам тихите ти стъпки... отвън, на моя праг са стъпили -
две Коледни звезди разцъфнали... На обич ми мирише...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me