uFeel.me
Фрагменти
Автор: siqinazora,  22 юни 2013 г. в 18:41 ч.
прочити: 265

 

Преоткрий ме с небленуван ореол,

възвести далечните забрави несънувани,

хиляди вълшебства разпръсни  в делника ми,

невъзможно съществуващ.

Ако в морското приветрие под старото небе,

зашепти забързан бриза летен

и сълзата ми, вълна от светове,

нарисува слънчева позлата,

във невидимия образ на невинност помъдряла

прегърни оная болка в моето сърце,

превърни ме в морска пяна…

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me