uFeel.me
Формулата на щастието
Автор: Cruel Beauty,  14 август 2011 г. в 14:11 ч.
прочити: 240
Красотата е до теб,
ако имаш очи да я видиш!
Любовта е до теб,
ако имаш сърце да я почувстваш!
Щастието е до теб,
ако знаеш как да цениш
малките неща в живота!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me