uFeel.me
Финал ли е
Автор: Wendy,  8 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 438
Под миглите издайнически плува
обида, премълчана досега.
Прогонвано неверие нахлува.
Навява недопускана тъга.

А истината, пазена ревниво,
проблясва с острието на стрела.
Усмихната от тебе си отивам.
Но крача със пречупени крила.

И ти навярна скоро ще почувстваш,
че в стаята си непростимо сам...
Завесата над сцената се спуска...
Финал ли е?...
Или антракт?... Не знам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me