uFeel.me
Фешън за липси
Автор: mihri61,  29 май 2013 г. в 15:17 ч.
прочити: 325
Камертон от глухарче -
синхрон между вятър и ЛАска.

Времето музицира в сърцето  –

мелница за горчиви бадеми.

Молитва , поклон, ръкопляскане

пред отразени в очите тотеми.


Утрата са знаци


по пътя към теб и обратно…


подобно на раци,

гъделичкащи диафрагмата многократно.


Калинките между дланите

са мегапиксели от плазмени разстояния.


Синьо-червените думи

дерат плътта на несбъднати състояния.


Трохите им потъват в жадни мравуняци,

като цифри за логоритмично пресмятане.


Ще изпуснем ли и този катун

към зеницата на земята?


Линията на живота е писта,

по която излитат предсказания за,


в рокли на точки облечени, липси.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me