uFeel.me
Феличе
Автор: bogpan,  10 октомври 2008 г. в 09:04 ч.
прочити: 363
Има един глас.

Така е Феличе.
Обичаш спокойно да пиеш Porto valdouro.
С кутре леко вдигнато.
Обичаш и да слабееш.
Под мъжките погледи.
Сърцето ти е звънливо,
Феличе - камбанка
на Коледа.
Тихо се сипе мисъл -
сняг във усое.
Самотна играта. Без победител.
Победените много.
Така е, така Феличе.
Чувам.
Сърцето - тази стара хармоника.

Има един остров.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me