uFeel.me
Фалшиви писма
Автор: az20sam,  28 юни 2011 г. в 12:05 ч.
прочити: 133

Плачех, давех се в сълзите,

молех се за мъничко любов.

Падах духом, губих се във мрака,

виках те, но ти не чу моя зов.

 

На парчета сърцето ми разби,

казваш \"за друг думите пази\".

Писмата ми фалшиви били,

не ти изнася, че те обичам, нали?

 

За кого думите да пазя?

Като за тебе са само те.

За любовта ти на колене ли да лазя?

Това ли искаш? - отговарям с твърдо - \"НЕ\".

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me