uFeel.me
Фалшива
Автор: sunnyto123,  22 октомври 2010 г. в 14:17 ч.
прочити: 340
Щастлива съм. Нали ме виждаш.
Усмихвам се. Не ме боли.
Блестят очите ми, в звездите гледам,
потънала отново във мечти.
Лъжа! Огромна мъка крия,
но ти не знаеш за това
и по-добре е никога да не узнаваш,
че ти за мен си всичко на света.
Живот живея, но на сцена,
в ролята на влюбена жена,
красива роля, само че с нея
жестоко подиграх се с любовта.
Аз знам, че нямам шанс да бъда твоя,
за туй предадох се на чуждите ръце
и чужда съм, но твое си остава
това разбито и измъчено сърце.
Щастлива съм - това е маска,
с която скривам колко ме боли,
блестят очите ми, но не от обич,
това е блясък на замръзнали сълзи.
Така ме гледай, никоя съм вече
за теб, виж пак актрисата добра,
с друг съм, да, ала не съм ли с тебе,
завинаги оставам си сама...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me