uFeel.me
Фалшива любов
Автор: l.hiena,  18 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 513

Аз повече от всичко те обичах,

мечти брилянтни съградих

и в тази сладостна заблуда

вълшебни стихове творих...

и вярвах в невъзможната съблазън,

теглеща ни двама в пропастта.

Ех,малко глупаво момиче,

как подлъга се така?!...

Душата ти превърна се в килер,

побиращ спомените прашни

и аз не искам да ги търся

сред толкова тревоги страшни!...

...Така реших да те забравя...

заравяйки се в своята тъга.

Истинска любов не избледнява,

а нашата...ФАЛШИВА Е БИЛА!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me