uFeel.me
ФЛИРТ
Автор: yuliya2006,  21 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 476

Тази сутрин танцувах със зората,
тя с лъчи във валс ме понесе.
В бяла роба, летях под дъгата,
валс приказен по зелена трева.

```````````````````````````````

После слънцето ярко огря ме,
всичко в мен забушува - вулкан.
Аржентинско танго, сласт,
очите - огън, телата се сляха.

``````````````````````````````

А вечерта сред звездно небе,
с луната танцувах аз степ.
Блясък, лукс от звезди
а ние с нея с кастанети ехтим.

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me