uFeel.me
ФАНТАЗИРАНА РЕАЛНОСТ
Автор: idan,  24 юли 2012 г. в 22:18 ч.
прочити: 232

Искам да мога...
в нечия фантазия,
на яве в полунощ
 да се явя. 

 Искам да...
с устни нощта да разкъсвам,
 след прегръдка с огъня,
 длани отмалели да отпускам. 

 Искам да знам...
къде започва
дали свършва,
морето пълно...
с лудост и любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me